Emo-eten? We starten er binnenkort mee!

donderdag 25 januari 2024

Of euh... Het is te zeggen... ;)

Ik start binnenkort met het gloednieuwe traject rond emo-eten voor stress-eters!

Watte, Sofie? 

Welllll... Ik ben er al lang achter de schermen mee bezig...

We gaan samen voor een Happy Food-Relationship waarbij je zonder schuldgevoel geniet van al dat lekkers maar er niet constant de drang naar blijft hebben, en tijdens periodes van stress kan het ook helemaal anders! 🚀✨

Waar draait het allemaal om?

Die heerlijke zoetigheden... je weet wel, die guilty pleasures... Chocolade, bijvoorbeeld. Mental health, right? En genieten van het goede in het leven, dat blijft cruciaal! Maar laten we eerlijk zijn, soms is het te veel. We weten dat ook, maar waarom is dat ene stukje chocolade soms zooooo moeilijk te weerstaan?

Ik snap het, want ik ben er ook helemaal door moeten gaan toen ik in korte tijd 3 dierbaren verloor en suikers mijn beste toevlucht waren.

Maar er is goed nieuws - er is licht aan het einde van de tunnel! Het kan anders! En het beste? Als ik het kan, kan jij het ook!

Binnenkort lanceer ik Fit Food Freedom, een gloednieuw traject rond emotie-eten, volledig wetenschappelijk onderbouwd! Geen streng dieet, geen schuldgevoelens. Wat dan wel? Pure begeleiding om je beter in je vel te laten voelen en op een gezonde manier met suikers en verleidingen om te gaan, zeker in stressvolle periodes.

🌸 Wat mag je verwachten?

  1. Authentieke begeleiding gebaseerd op mijn eigen ervaringen.
  2. Expertise vanuit mijn opleiding als voedingspsycholoog (met specialisatie in emo-eten), sportcoach en HR-coach (met specialisatie in stress).
  3. Deze begeleiding is volledig wetenschappelijk onderbouwd, dit vind ik belangrijk om mee te geven. Het is dus niet zomaar vanuit eigen ervaring of vanuit de losse pols dat ik jou begeleid. De resultaten werden wetenschappelijk onderzocht en gestaafd.

Laten we samen werken aan een gezonde relatie met voeding en ervoor zorgen dat jij je keigoed in je vel voelt, want daar doe ik het voor!

Meld je hier aan op de wachtlijst en ontdek als eerste wanneer we van start gaan en krijg bovendien ook een ferme korting!

Heel veel liefs,

Sofie

Voedingstherapeut, Sportcoach & Ervaringsdeskundige ;)