FAQ

- Sofie, wat als ik een les mis? Kan ik die inhalen? 

Het kan steeds zijn dat je een les mist door vakantie, werk, ... In dat geval ben je de beurt niet kwijt. Lessen mogen ingehaald worden tot en met de laatste lesdag van de reeks. Hou hiermee rekening:

  • Kan je een les niet komen en wil je die graag inhalen? Verwittig dan op voorhand (doe dit via e-mail: fitcoachsofie@outlook.be) dat je de les niet kunt volgen.
    Op voorhand = ten laatste de dag zelf om 13 uur. Op die manier kan ik nog tijdig iemand van de wachtlijst blij maken of de les online plaatsen.
    Doe dit niet via sms, whatsapp, messenger, instagram-DM, reactie op posts, telefoon … Enkel wie tijdig verwittigt, kan de les inhalen.
    Je hoeft me uiteraard niet te verwittigen als je de les niet wil inhalen. 
  • Wil je graag een les inhalen? Stuur mij min. 24 uur op voorhand een mail (fitcoachsofie@outlook.be) met jouw gewenste les. Ik check dit steeds volgens de beschikbaarheden. Hou er dus rekening mee dat jouw gewenste les dus mogelijk vol zit. De dag zelf inhalen is niet mogelijk. Inhalen kan tot zolang de reeks loopt; inhaalbeurten worden niet meegenomen naar volgende reeksen. Jouw ticket doorgeven aan een vriend(in) is toegestaan, maar laat dit tijdig per mail weten.

- Ik werk in shifts, heb co-ouderschap, ... waardoor ik niet iedere week naar de les kan komen. Kan ik de lessen dan toch volgen?

Mail mij voor je inschrijft via fitcoachsofie@outlook.be . Ik bekijk dan onmiddellijk of het lukt in de zaal. Ook enthousiastelingen met shiftwerk en in co-ouderschap moeten de kans krijgen om te komen sporten. ;)

- Ik zie dat de reeksen reeds begonnen zijn en ik zou graag aansluiten. Hoe schrijf ik mij dan best in? 

Stuur mij een mailtje en ik verreken de gemiste lessen. E-mail: fitcoachsofie@outlook.be 

- Ik ben een tijdje out wegens ziekte. Ben ik de lessen dan kwijt?

Check even de 'algemene voorwaarden' voor alle info m.b.t. ziekte.

- Ik voel mij niet goed bij een bepaalde les, kan ik nog veranderen naar een andere les?

Absoluut! Ik vind het belangrijk dat je graag naar mijn lessen komt en je iets vindt dat helemaal bij je past. Laat het mij even weten en we bekijken de andere lessen even samen. Alles om jou optimaal te laten genieten van een zweetsessie met mij! ;)

- Ik heb al heel lang niet meer gesport. Wat volg ik dan best?

Stuur mij gerust vrijblijvend een berichtje of een mailtje, we bekijken samen wat het best bij jou past. Ik hou ook rekening met welk type lessen je graag doet. Er is voor elk wat wils. En bij mij zijn zowel beginners als gevorderd sporters welkom! 

Heb je nog een andere vraag?

Shoot, je kunt mij alles vragen.

Ik ben 't vlotst bereikbaar via mail: fitcoachsofie@outlook.beinfo@fitcoachsofie.be 

Tijdens mijn lessen & coachings beantwoord ik geen gsm-oproepen en staan alle meldingen van mijn socials uit, dit om mijn enthousiaste sporters alle kwaliteit en focus te geven die zij verdienen. Je bereikt mij steeds het vlotst via e-mail.