FAQ

- Sofie, wat als ik een les mis? Kan ik die inhalen? 

Het kan steeds zijn dat je een les mist door vakantie, werk, ... In dat geval ben je de beurt niet kwijt. Lessen mogen ingehaald worden tot en met de laatste lesdag van de reeks. Stuur in dat geval tijdig een mailtje dat je de les niet kunt volgen. Weet je welke les je graag ter vervanging volgt? Laat het via e-mail weten, dan check ik de beschikbaarheden van de zaal. E-mail: fitcoachsofie@outlook.be

- Ik werk in shifts, heb co-ouderschap, ... waardoor ik niet iedere week naar de les kan komen. Kan ik de lessen dan toch volgen?

Mail mij voor je inschrijft via fitcoachsofie@outlook.be . Ik bekijk dan onmiddellijk of het lukt in de zaal. Ook enthousiastelingen met shiftwerk en in co-ouderschap moeten de kans krijgen om te komen sporten. ;)

- Ik zie dat de reeksen reeds begonnen zijn en ik zou graag aansluiten. Hoe schrijf ik mij dan best in? 

Stuur mij een mailtje en ik verreken de gemiste lessen. E-mail: fitcoachsofie@outlook.be 

- Ik ben een tijdje out wegens ziekte. Ben ik de lessen dan kwijt?

Check even de 'algemene voorwaarden' voor alle info m.b.t. ziekte.

- Ik voel mij niet goed bij een bepaalde les, kan ik nog veranderen naar een andere les?

Absoluut! Ik vind het belangrijk dat je graag naar mijn lessen komt en je iets vindt dat helemaal bij je past. Laat het mij even weten en we bekijken de andere lessen even samen. Alles om jou optimaal te laten genieten van een zweetsessie met mij! ;)

- Ik heb al heel lang niet meer gesport. Wat volg ik dan best?

Stuur mij gerust vrijblijvend een berichtje of een mailtje, we bekijken samen wat het best bij jou past. Ik hou ook rekening met welk type lessen je graag doet. Er is voor elk wat wils. En bij mij zijn zowel beginners als gevorderd sporters welkom! 

- Sofie, we zouden je graag willen inschakelen voor een sessie op ons werk. Doe je dat en wat zit er in het aanbod?

Ga even richting de pagina 'bedrijfssport' en ontdek wat ik allemaal voor jou en je collega's in petto heb. ;) Dat ik veel nieuwe energie meeneem, is zeker. Contacteer mij vrijblijvend met jullie vraag en ik werk graag een aanbod op maat van jullie bedrijf uit.

Heb je nog een andere vraag?

Shoot, je kunt mij alles vragen.

Ik ben 't vlotst bereikbaar via fitcoachsofie@outlook.be én het gloednieuwe info@fitcoachsofie.be ;)

Tijdens mijn lessen & coachings neem ik geen gsm op en staan alle meldingen van mijn socials uit, dit om mijn enthousiaste sporters alle kwaliteit en focus te geven die zij verdienen.