Fit Bosses - voor de drukbezette power woman die in weinig tijd veel resultaat wil

Afbeeldingen van Fit Bosses - voor de drukbezette power woman die in weinig tijd veel resultaat wil
Word een Fit Boss Babe met deze plezante, sweaty Fit Boss-box! Een box gevuld met HIIT-workouts voor de powervrouw die weinig tijd heeft maar wel graag een fit en gezond lichaam wil.

Dag drukbezette power woman!

Ik begrijp jou volledig: de combi werk-gezin kan uitdagend zijn. Groepslessen op vaste tijdstippen in de week, opvang regelen voor de kids, drukte op het werk, ...

Op veelvuldig verzoek werkte ik daarom deze box voor je uit & daarin maak ik het je zo gemakkelijk mogelijk waaaaant... Je kunt mijn workouts bekijken op jouw tempo en op de tijdstippen die voor jou 't beste passen. Waar en wanneer je dus wil. ;) De opnames zijn onbeperkt beschikbaar! Deze box is volledig online. 

De box is gevuld met 12 toffe High-Intensity Interval Training (HIIT) workouts, speciaal ontworpen voor badass ladies zoals jij. Klinkt goed, hé? ;)

In mijn box zit alles wat je nodig hebt voor een stevige fatburrrrrn in weinig tijd! Of je nu een beginnende fit babe bent of een doorgewinterde sportfanaat, deze workouts zijn perfect voor alle enthousiastelingen die het meeste willen halen uit hun kostbare tijd.

Met deze workouts zal je snel merken dat je conditie verbetert, je energielevel door het dak schiet ;) en je lichaam strakker wordt! 

Dussssss... Gaan we er samen voor? Reserveer je box en claim meteen jouw fit lichaam én je Fit Boss babe-status! ;)

Tot snel!

Liefs

Sofie

aka de beul ;)

Belangrijk: Alle workouts zijn onbeperkt beschikbaar.
Je volgt ze op eigen tempo, zonder bijkomende abonnementskosten. 

€ 49,00
*
*
*