FIT-MIX op zondag om 10 uur in Sint-Andries (nov/dec '23)

Afbeeldingen van FIT-MIX op zondag om 10 uur in Sint-Andries (nov/dec '23)
De reeks is reeds gestart. Later starten kan steeds (indien niet volzet). Stuur mij in dat geval een mail via info@fitcoachsofie.be en de gemiste lessen worden verrekend. *CONDITIE / STRENGTH / BODY & MIND* Manitobaschool, Sint-Andries. November: 12, 19, 26 December: 10, 17 Niet op feestdagen en niet tijdens schoolvakanties.
Op zondagochtend heb ik iets plezants voor je in petto! Maak kennis met onze nieuwste FIT-MIX! Op veelvuldig verzoek verrassen we je elke zondag met een andere populaire sportles die je fit en gezond houdt. Van de energieke Piloxing SSP tot de vetverbrandende fatburner-abs, en van de spierversterkende Abs & Booty tot nog veel meer.

Verwen jezelf met een mix van de lesjes uit mijn aanbod. Iedere week krijg jij een andere plezante les! Je hoeft dus niet meer te kiezen, jij geniet van de voordelen van alle lessen!

Jouw zondag wordt je favo dag! Da's zeker! ;)

Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, FIT-MIX is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerde en dynamische training. Je zult genieten van de toffe sfeer, de zaaaaalige beats en de leuke vibes van mijn groep. 

Geen weekendcalorie die zal blijven plakken! ;) See you soon bij FIT-MIX!

Meenemen: eigen matje.

Lesgevers: Sofie & Amy wisselen iedere week af. 

Kan je een zondag niet komen? Helemaal begrijpelijk tijdens de weekends! ;) Kom de gemiste les inhalen op een ander moment in de reeks, zo verlies je de beurt niet en proef je eens van een andere 'verwensessie'. ;) Een mailtje volstaat!

€ 50,00
*
*
*