Fit-Mix op zondag om 10 uur in Sint-Andries (sept-okt '24)

Afbeeldingen van Fit-Mix op zondag om 10 uur in Sint-Andries (sept-okt '24)
*CONDITIE / STRENGTH / BODY & MIND* Manitobaschool, Sint-Andries. Les op zondag, om 10 uur. Sept: 8, 15, 22, 29 Okt: 6, 13, 20, 27 Toegankelijk voor beginners en gevorderd sporters.

🌟 Fit-Mix, dat is...

  • Elke week een andere van onze populaire groepslessen. Top als je 't graag allemaal hebt (dus niet wil moeten kiezen uit onze groepslessen - hellllooo fatburn, spiertjes, shaping, ...)

  • Als je op zondag er graag meteen alle wijntjes, kaasjes, chipkes, dessertjes, ... van wil komen burnen! ;)

  • Je een les wil volgen die in de week al volzet is: op zondag krijg je iedere week een andere van onze populaire lessen, dus ook van die lessen die altijd meteen volzet zijn in de week (bvb. onze populaire Piloxing SSP en Bodyshape). Yes, ge geniet Γ©cht van alles mee en je bent altijd zeker van je plekje! 

  • Deze les is er gekomen op veelvuldig verzoek! We verrassen je dus elke zondag met een andere populaire sportles die je fit en gezond houdt. Van de energieke Piloxing SSP tot de vetverbrandende fatburner-abs, en van de spierversterkende Abs & Booty tot nog veel meer.

  • Voor beginnende Γ©n gevorderde sporters! Voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerde en dynamische training. Je zult genieten van de toffe sfeer, de zaaaaalige beats en de leuke vibes van onze groep!

  • Meenemen: eigen matje en je warmste big smile! Voor de rest zorgen wij! 😍

Schrijf je nu in om er op zondag bij te zijn!
Geen weekendcalorie die zal blijven plakken! πŸ˜

See you soon bij FIT-MIX!

 

€ 84,00
*
*
*