Fit@Home (thuis sporten)

✨ GRATIS SUMMER BOOTY & LEGS PAKKET op 8 en 9 juni BIJ ONLINE BOXEN! ✨

🌞 Zomer staat voor de deur! 🌞

Nog maar 3 weekjes en we kunnen weer genieten van zonnige beach-momenten, verfrissende cocktails, en ultiem ontspannen aan het strand na al dat harde werken... 😉 Of je nu staat te popelen om in je bikini te glijden of nog wat onzeker bent over je zomerlichaam, we hebben iets speciaals voor jou!

Dit weekend alleen: Bij elke aankoop van €20 of meer aan lessen in juni en/of online sportboxen krijg je een GRATIS Summer Booty & Legs Trainingspakket ter waarde van €27! 🎉💪

Wat zit erin?

✨ Uitgebreid trainingsschema voor billen en benen

✨ Warming-up en de beste muziektips

✨ Twee pittige online workouts om je booty en benen in shape te krijgen

📅 Actie geldt alleen dit weekend! Mis het niet en scoor jouw pakket! 

Online sporten?

Heb je al ooit de armen getraind met een fles wijn en oefeningen op de mat gedaan met Chocotoffs in de buurt? :) Voor alles een eerste keer uiteraard! Sporten kan zo leuk zijn. Ik laat het je graag ontdekken! Alles om ervoor te zorgen dat je je terug keigoed in je vel voelt!

Herken je dit? 

  • Ik heb niet veel tijd om te sporten. 

  • Wanneer ik even minder sport, voel ik het aan mijn lichaam én energielevel. 

  • Ik zoek 't liefst work-outs die mij weinig tijd kosten. Pittige met véél resultaat. 

  • Indien mogelijk zou ik meerdere keren naar een groepsles willen gaan, maar dat lukt niet in combinatie met mijn gezin/werk.  

Dus euh… Jij wil het liefst:  

  • Sporten wanneer het voor jou het beste past? 

  • Meerdere keren per week kunnen sporten zonder rekening te moeten houden met vaste tijdstippen van groepslessen? 

  • Met de zomer in zicht: fit en in shape blijven/worden?  

Op vraag van mijn vele enthousiaste sporters, werkte ik een aantal energieke online boxen uit om jou in beweging te houden en je terug beter in je vel te laten voelen.

Bewegen kan echt plezant zijn!

Ik laat het je graag ontdekken! Zet alvast een paar flessen wijn klaar, zorg voor wat lekkere versnaperingen en… Duik in mijn lessen! No worries, we gaan niet snoepen, jij gebruikt deze ‘tools’ in de work-outs! Wedden dat je met het flesje rosé het sporten wel volhoudt? 😉

De work-outs zijn onbeperkt beschikbaar. Je krijgt een account op het sportplatform waarmee je onbeperkt kunt sporten tijdens de momenten die voor jou het best passen. Er zijn dus geen verborgen abonnementskosten.

In de boxen zitten heerlijk pittige, intense, sweaty work-outs. Je doet ze thuis, in jouw meest comfortabele outfit en helemaal op jouw tempo! Klaar om je terug goed in je vel te voelen? Say yes! 

PS Twijfel je welke box er 't beste bij jouw sportieve doelstelling past? Stuur mij gerust even een mailtje via fitcoachsofie@outlook.be - ik ben er voor je!

Liefs,

Sofie