Groepslessen sept/okt '23

Welkom en tof dat ik jou hier mag ontmoeten! In mijn groepslessen bied ik een breed scala aan plezante lessen om jou in topvorm te krijgen en te houden en er vooral voor te zorgen dat jij (terug) keigoed in je vel zit! :) Da's echt mijn missie!

Ik help je graag de les kiezen die 't best bij jou en je sportieve doelstelling past! ;)

Mogelijk helpt dit filmpje je alvast bij het kiezen! ;) 

1/ Conditie

In deze categorie draait alles om het verbeteren van je algehele cardiovasculaire fitheid. Unk watte? Ik leg 't graag uit! ;) Deze lessen zijn gericht op het versterken van je uithoudingsvermogen, het verbranden van calorieën en het verbeteren van je hart- en longfunctie. Je zult genieten van dynamische en energieke workouts die je hartslag verhogen en je laten zweten! Lees: hellooooo stevige calorieburn! ;) 

2/ Strength

Als je liever werkt aan het opbouwen van kracht en spiermassa, dan zijn de Strength-lessen iets voor jou. Deze lessen richten zich op het versterken van specifieke spiergroepen en het vergroten van je algehele kracht. Je zult verschillende oefeningen en technieken ontdekken om je spieren te versterken en je lichaam (terug) helemaal in shape te krijgen. ;)

3/ Combi Conditie-Strength

Deze lessen combineren het beste van beide werelden en zorgen ervoor dat je zowel je uithoudingsvermogen als je kracht verbetert. Je zult genieten van een gevarieerde training waarbij je zowel cardio- als krachtoefeningen zult uitvoeren.

4/ Body & Mind

Voor degenen die behoefte hebben aan een meer ontspannen en mindful workout, bied ik lessen aan in de categorie 'body en mind'. Deze lessen zijn gericht op het vinden van balans tussen lichaam en geest, waarbij je werkt aan flexibiliteit, stabiliteit en innerlijke rust. 

Kies de categorie die het beste bij jouw doelen en interesses past en ontdek de vele voordelen van mijn groepslessen sport. Ik kijk er alvast naar uit je te mogen 'martelen' euh... te laten genieten! ;)