HIIT - CIRCL Mobility - op dinsdag om 19 uur in Steenbrugge | 4 lessen | oktober

Afbeeldingen van HIIT - CIRCL Mobility - op dinsdag om 19 uur in Steenbrugge | 4 lessen | oktober
*CONDITIE / STRENGTH / BODY & MIND* OLVA Steenbrugge. Lesdagen: 3, 10, 17, 24 oktober. Niet op feestdagen en niet tijdens de herfstvakantie.

In deze work-out hoef je niet te kiezen tussen cardio (vetverbranding), meer spieren of meer flexibiliteit en mobiliteit, want je krijgt het allemaal in één les! Maak kennis met HIIT-CIRCL Mobility™ (één van de gloednieuwe van de groep Zumba - Strong Nation). 

Deel één bestaat uit een pittige HIIT / intervaltraining met als doel: een stevige fatburn. We zullen er heel veel calorieën van BURNen. ;) 

Deel twee laat jouw billen, buikspieren en armen genieten. We trainen deze zone per zone op toffe power-beats die je bijna doen vergeten dat je aan 't sporten bent. Bijna. ;)

In een laatste deel dan, deel 3, is het genot met een big G! Want hier richten we ons op een deugddoend stuk 'flexibiliteit en mobiliteit'. Dat is erg belangrijk als je voor een nog sterker en gezonder lichaam wil gaan. We combineren rek- en flexibiliteitsoefeningen met gecontroleerde oefeningen die de bewegingsvrijheid van je gewrichten vergroten. Zeg meteen YES tegen meer kracht & een betere coördinatie en stabiliteit.

Toegankelijk voor zowel de beginner als de gevorderd sporter.

Na deze reeks zit je niet alleen beter in je vel door de stevige HIIT-fatburn, maar zullen jouw spieren ook een ferme boost gekregen hebben! Laat dat fitte nazomertje maar komen!

€ 40,00
*
*
*