ONLINE BOXEN (thuis sporten)

Heb je al ooit de armen getraind met een fles wijn en oefeningen op de mat gedaan met Chocotoffs in de buurt?  

 

Voor alles een eerste keer uiteraard! Sporten kan zo leuk zijn. Ik laat het je graag ontdekken! 

 

Herken je dit? 

 • Ik heb niet veel tijd om te sporten. 

 • Wanneer ik even minder sport, voel ik het aan mijn lichaam én energielevel. 

 • Ik zoek stevige work-outs, die mij weinig tijd kosten. Pittige met véél resultaat. 

 • Het liefst zou ik meerdere keren naar een groepsles willen gaan, maar dat lukt niet in combinatie met mijn gezin/werk.  

 • Nu ik de voorbije maanden van het online sporten geproefd heb, wil ik graag meer van dat flexibel sporten gebruik maken, eventueel in combinatie met mijn vaste groepsles. Ook tijdens periodes van quarantaine wil ik blijven sporten. 

 

Dus euh… Jij wil het liefst:  

 • Sporten wanneer het voor jou het beste past? 

 • Meerdere keren per week kunnen sporten zonder rekening te moeten houden met vaste tijdstippen van groepslessen? Of quarantaines?  

 • Met de zomer in zicht: fit en in shape blijven/worden?  

 

Op vraag van mijn vele enthousiaste sporters, werkte ik een aantal energieke online boxen uit om jou in beweging te houden en je terug beter in je vel te laten voelen.  

 

Bewegen kan echt plezant zijn en ik laat het je graag ontdekken! Zet alvast een paar flessen wijn klaar, zorg voor wat lekkere versnaperingen en… Duik in mijn lessen! No worries, we gaan niet snoepen, jij gebruikt deze ‘tools’ in de work-outs! Wedden dat je met het flesje rosé het sporten wel volhoudt? 😉  

 

De work-outs zijn onbeperkt beschikbaar. Je krijgt een account op het sportplatform waarmee je onbeperkt kunt sporten tijdens de momenten die voor jou het best passen. 

 

In de boxen zitten heerlijk pittige, intense, sweaty work-outs. Je doet ze thuis, in jouw meest comfortabele outfit en helemaal op jouw tempo. 

 

Nu nog alleen je favoriete box kiezen! Ik stel ze graag aan je voor! 

Fitcoach Sofie-8.JPG
           VAMOS A LANZAROTE

Shape je lijf fit in 33 dagen met work-outs onder de Spaanse zon!  

Jij sport het liefst thuis, op jouw tempo & helemaal coronaproof? Je kunt een energieboost wel gebruiken? Let's go to Lanzaroteeee, waar ik voor jou plezante work-outs maakte, op de meest zotte plekjes, inclusief hilarische figuranten! Jij wil véél calorieën verbranden. We trainen full body en focussen op afvallen én shapen van armen, billen, buik en benen. Van mij krijg je 33 plezante work-outs, deels in Lanzarote gefilmd. Jouw hele lichaam zal genieten! Op het einde van deze maand voel je je écht beter. Je zult het ook zien. Beloofd!  

 • Deze box is volledig online. Focus op afvallen én shapen. 

 • 49,99 EUR incl. BTW 

           FIT BOSSES 

Work-outs voor de fit boss die weinig tijd heeft maar wel een fit lijf wil!  

Jij krijgt in korte tijd maximaal resultaat met deze 12 pittige, sweaty video work-outs op energieke thema-beats! We focussen op afvallen en veel HIIT (intervaltraining)! Met deze trainingsmethode zal je in weinig tijd heel veel calorieën verbranden. Perfect in te plannen als je weinig tijd hebt. Focus op afvallen en fatburn. Jij gaat… #zwjittngeliknenos 

 

 • Deze box is volledig online. Focus op afvallen.

 • 39,99 EUR incl. BTW

           IBIZA BABY 

 

Shape jouw lijf strak met ‘het befaamde marteltuigje’ (de Power Resistance Tube).

Een zomerse body, helemaal travelproof met een combi van stevig trainen én genieten. Naast deze online box met work-outs krijg je per post ook de fameuze Ibiza-box met zomerse goodies én het marteltuigje (power resistance tube) voor powertraining. Focus op shapen met deze bijzonder efficiënte tool, de resistance tube, die je dieper zal doen trainen. Dieper in de zin van: je zult veel meer spieren voelen. En zien. 😉 Met deze tool trainen we vooral de buikspieren mooi strak en maken we de core sterker. Maar ik zal dit marteltuigje ook inzetten voor het trainen van jouw armen en billen.  


#wezienweg 

 

 • Deze box is online + de postduif levert de fameuze Ibiza Box! Focus op shapen en afslanken (spieren). 

 • 44,99 EUR incl. BTW en verzending 

           BURNING SENSATION

 

Stevige sessies ‘FATBURNER’ bij jou thuis! 

5 hele plezante party cardio work-outs (60 minuten per les) die je kunt doen op de tijdstippen die voor jou het beste passen. Denk aan: veel zweet, een ferme calorieverbranding en dikke fun! Laat die zomer maar komen, hé! ;) Volg je graag mijn lessen Fatburner-Abs? Dan is deze box jouw ding!
 

 • Deze box is volledig online. Focus op afvallen. 

 • 24,99 EUR incl. BTW

           STRONG ABS

 

Rol de mat uit voor stevige sessies Abs & Core!   

Al altijd een plat buikje willen hebben? Ik geef je graag dat extra duwtje met een volledig schema voor 4 weken, inclusief HIIT/warming-up én 5 plezante video work-outs op energieke beats! Ga je zomerse outfits maar alvast shoppen, hé! ;)   

 

 • Deze box is volledig online. Focus op shapen en afslanken (spieren – abs/core). 

 • 34,99 EUR incl. BTW

           BACK IN SHAPE

 

Laat die zomer maar komen, want we stomen jouw body back in shape! 

 

Jij zegt 'YES' tegen een toffe box die per postduif naar je toe komt en daarnaast... krijg je toegang tot mijn sportplatform met 31 zeer plezante, sweaty dagen! Iedere lichaamszone wordt fit gedrild, euh, getraind... Op het einde voel je je beter in je vel. Daar steek ik mijn hand voor in 't vuur! Full body. Afvallen. Shapen. En conditietraining. Buik, billen, armen, core, … We trainen het allemaal. Oh ja, en we doen het samen op party beats! Ik werkte verschillende thema work-outs voor je uit. ’t Wordt afzien maar ook… dikke fun! Er zit opnieuw een (veelgevraagde) foute party in! Reken dus maar dat jij zult doorbijten tot het einde. Hand in het vuur. En dat fitte zomerlijf komt gewoon mee met die box. Hell yeah! 😉 

 

 • Deze box is online + de postduif levert de befaamde Back in Shape-Box! Focus op afvallen, shapen en afslanken (spieren). 

 • 59,99 EUR incl. BTW en verzending 

’t Is goed, Sofie, I’m in! 😉 

 

Heb je hem gekozen, je favoriete box? Klaar om er helemaal tegenaan te gaan, samen met mij?  

Stuur mij een mailtje en ik zorg ervoor dat je meteen kunt beginnen! 

 

Boek je box via fitcoachsofie@outlook.be ! 

Ik trek je mee die fitte zomer in!  

See you soon!