KROKUSACTIE - Fit Bosses - voor wie minder tijd heeft om te sporten en graag in weinig tijd veel resultaat wil!

Afbeeldingen van KROKUSACTIE - Fit Bosses - voor wie minder tijd heeft om te sporten en graag in weinig tijd veel resultaat wil!
Krokusactie: nu voor 39 EUR ipv 59 EUR - actie geldig tem zondag 11/02. Jij hebt minder tijd om veel te sporten? Begrijp ik helemaaaaaal! Omdat ik er zoveel vraag naar kreeg, vulde ik voor jou een box met plezante maar vooral keigoeie HIIT-workouts die ik zelf voor je maakte! Korte lessen dus met zeer veel resultaat! Voor jij als Power Boss die weinig tijd heeft maar wel graag een fit en gezond lichaam wil!

Dag drukbezette power (wo)man!

Ik begrijp jou volledig: de combi werk-gezin kan uitdagend zijn. Groepslessen op vaste tijdstippen in de week, opvang regelen voor de kids, drukte op het werk, ...

Op veelvuldig verzoek werkte ik daarom deze bijzonder populaire box voor je uit & daarin maak ik het je zo gemakkelijk mogelijk waaaaant...

  • Je kunt mijn workouts bekijken op jouw tempo en op de tijdstippen die voor jou 't beste passen. Waar en wanneer je dus wil. ;) De opnames zijn onbeperkt beschikbaar! Deze box is volledig online.
  • De box is gevuld met 12 toffe High-Intensity Interval Training (HIIT) workouts, speciaal ontworpen voor badass ladies (or boys) zoals jij. Klinkt goed, hé? ;)
  • In mijn box zit alles wat je nodig hebt voor een stevige fatburrrrrn in weinig tijd! Of je nu een beginnende fit babe/boy bent of een doorgewinterde sporter, deze workouts zijn perfect voor alle enthousiastelingen die het meeste willen halen uit hun kostbare tijd.

Met deze workouts zal je snel merken dat je conditie enorm verbetert, je meer energie krijgt en je lichaam een pak fitter en strakker wordt! 

"HIIT, wat is dat, Sofie?"

Ik leg 't graag uit! Met HIIT heb je een enorme vetverbranding op korte tijd, omdat pittige en minder pittige oefeningen elkaar constant afwisselen. Denk aan 20 à 30 minuutjes genot en veeeeeel resultaat. Je vetverbranding gaat na een HIIT ook nog even verder. Da's het leuke aan deze trainingsmethode. Je kunt de oefeningen ook perfect op jouw tempo doen en deze stapsgewijs opbouwen en uitdagender maken. Naar jouw keuze, ik toon je steeds de verschillende levels! 

Deze box is zonder twijfel mijn meest populaire online sportbox! 

Dussssss... Wat denk je? Gaan we er samen voor, fit boss? ;)

Reserveer je box meteen, geen tijd te verliezen, zou ik zeggen! ;)

Tot snel!

Liefs

Sofie

aka de beul ;)

Belangrijk: Alle workouts zijn onbeperkt beschikbaar.
Je volgt ze op eigen tempo, zonder bijkomende abonnementskosten. 

Krokusactie: nu voor 39 EUR ipv 59 EUR - actie geldig tem zondag 11/02.

€ 39,00
*
*
*