Losse les - Pilates Flow by Piloxing op donderdag 21/09 om 18 uur in Sint-Michiels (Superdeal Dag van de Sport)

Afbeeldingen van Losse les - Pilates Flow by Piloxing op donderdag 21/09 om 18 uur in Sint-Michiels  (Superdeal Dag van de Sport)
Dag van de Sport Superdeal: 7,50 EUR ipv 10 EUR voor een losse groepsles (kortingen slechts 48 uur geldig ter gelegenheid van Dag van de Sport) *BODY & MIND* Immaculataschool, Sint-Michiels. Losse les - Pilates Flow by Piloxing op donderdag 21/09 om 18 uur in Sint-Michiels

Pilates in een energiek Piloxing-jasje! 60 minuten Pilates op heeeeerlijke beats met een unieke flow & helemaal volgens de principes van de befaamde master in Pilates: Joseph Hubertus Pilates. Vereerd om deze gloednieuwe trainingsmethode binnen Piloxing als één van de eerste te mogen geven. ;)

Wil je werken aan je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling?

Pilates Flow by Piloxing is een effectieve work-out die diverse spiergroepen tegelijk versterkt en rekt en dat met als doel: een evenwichtig en soepel lichaam krijgen. Het focust op lichaam √©n geest, dus het is niet alleen goed voor jouw sterke en lenige body maar het brengt ook rust in het koppeke. ;) 

Waarom Pilates Flow by Piloxing? Het heeft veel voordelen: een betere balans, co√∂rdinatie, kracht en lenigheid. En mentale rust. Een sterker lichaam dus √©n bye bye stress! 

Een heeeeeerlijke fusion tussen Pilates en Piloxing!

Voor ieder sportlevel. 

Meenemen: eigen matje.

PS Deze extra reeks is er op veelvuldig verzoek, naast de reeks op maandag om 19 uur, waarvoor er telkens een lange wachtlijst was. ;) En op woensdag om 20.20 uur is er een fusion-les waarbij de Pilates Flow gecombineerd wordt met Piloxing SSP. 

Dag van de Sport Superdeal: 7,50 EUR ipv 10 EUR voor een losse groepsles (kortingen slechts 48 uur geldig ter gelegenheid van Dag van de Sport)

‚ā¨ 7,50
*
*
*