Nieuw - Fit-Mix (Power Pilates) op zondag 28/04 om 10 uur in Sint-Andries

Afbeeldingen van Nieuw - Fit-Mix (Power Pilates) op zondag 28/04 om 10 uur in Sint-Andries
Deze les is volzet. Contacteer me via info@fitcoachsofie.be voor een plekje op de wachtlijst. Ik duim mee dat je snel kunt aansluiten! :) *STRENGTH | BODY & MIND* Extra les Paasvakantie - Power Pilates op dinsdag 02/04 om 19 uur in Sint-Andries (Manitobaschool). Lesgever: Sofie
🌟 Welkom in onze gloednieuwe Power Pilates!
  • Mmmmm ontspanning enn... Aaawwwtsj ik heb spiertjes! Dat is de mooie samenvatting van dit lesje! 😍

  • Beginners en gevorderden welkom voor een fijne core-training en een verwennerij voor buik, rug, billen en armen.

  • 60 minuten Pilates op heeeeerlijke beats & helemaal volgens de principes van de befaamde master in Pilates: Joseph Hubertus Pilates. 

  • Waarom Power Pilates?  Deze effectieve work-out versterkt en rekt diverse spiergroepen tegelijk en dat met als doel: een evenwichtig en soepel lichaam krijgen. Het heeft veel voordelen: een betere balans, coördinatie, kracht en lenigheid. En mentale rust. Een sterker lichaam dus én bye bye stress!

  • Top voor wie graag geniet van een fijne shape (in 't bijzonder voor de buik en billen) en ook graag een uurtje zen voor zichzelf wil. Je gaat compleet ontspannen naar huis. Een belofte! Hier laat je écht alle stress achter! Een top-les ook voor wie kampt met rugproblemen!! Veel kiné's verwijzen naar mijn Pilates-lessen door. 💦💪

  • Meenemen: eigen matje en je warmste smile! Voor de rest zorgen wij! 

Power Pilates is als het energieke zusje van de Pilates Flow, maar in de Power Pilates doen we het op toffe POP-beats. Vergelijk het met een keiplezante mix tussen onze populaire lessen Pilates Flow en Bodyshape! 

Deze paaslessen worden los van de reeksen georganiseerd. Inhalen is in deze lessen niet mogelijk.

 
€ 10,00
*
*
*