Over mij

Wist je dat ik vroeger zelf geen fan was van sporten? ;)

En eerlijk gezegd, ik heb destijds ook alle diëten uitgeprobeerd die je je maar kunt voorstellen. :)
Maar hier sta ik dan, klaar om je te vertellen dat het nooit te laat is voor een positieve verandering.
Dusssss... Laat me mezelf even voorstellen!

Ik ben Sofie.

Een Brugse met een verleden als 'bah-sporten-moet-dat-nu-echt?' en een lijst aan dieetavonturen waar je u tegen zegt. :)
Maar weet je, dat heeft me juist gebracht waar ik nu ben. Een enthousiaste fitcoach die gelooft dat sporten niet alleen goed is voor je lijf, maar ook voor je geest.
Vanuit mijn expertise en opleiding als sportcoach, voedingspsycholoog en ACT-coach wil ik samen met jou de mythes over sport en diëten de wereld uit helpen.
Mijn eigen ervaring heeft me geleerd dat het niet draait om extreme veranderingen, maar om kleine, haalbare gewoontes die écht een groot verschil maken.

En zo kreeg ik goesting. ;)

 • De goesting in sporten ontstond tijdens een groepsles Fatburner op van die fantastische POP-beats. Een heel uur lang alle spieren voelen, lekker zweten en goeie beats die je gewoonweg doen vergeten dat je eigenlijk aan 't sporten bent. Deze les maakte voor mij 't verschil en zette later mijn wereld op z'n kop. ;)

 • Ik volgde diverse sportopleidingen, ging in bijberoep en vervolgens in hoofdberoep voor deze fantastisch fijne sportcoaching. Dat was best spannend, want 't was volle corona toen ik deze beslissing maakte. De lessen groeiden zotjes en ik volgde mijn hart en passie. Wat je voor iemand kan betekenen die niet goed in z'n vel zit en er na een sessie met jou terug tegen kan (fysiek én mentaal), dat is echt onbetaalbaar. Die stralende ogen? Daar doe ik 't voor!

 • Mijn missie? Simpel, maar krachtig: ik wil dat jij je weer fantastisch in je vel voelt.

 • Na meer dan 10 jaar in HR te hebben gewerkt, besefte ik dus dat mijn ware passie ligt in het inspireren van anderen om hun gezondheidsdoelen te bereiken. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, bij mij ben je altijd welkom. Ik neem deze HR-ervaring ook mee, want met deze background begrijp ik heel goed welke impact een werksituatie kan hebben op gezondheid...

Kom meegenieten!

 • Groepslessen sport:
  Schrijf je in voor de energieke groepslessen en kom het zelf ervaren. Ik hoor wel eens dat dat besmettelijk is, op eigen risico dus! Ik blijf me bijscholen om steeds mee te blijven met de meest actuele sporttrends en -technieken. Alles om jou de beste begeleiding te kunnen bieden. Zo volgde ik afgelopen zomer in Florida de nieuwste mastertraining Strong Nation. De Pilates Flow en Piloxing SSP volgde ik live vanuit Los Angeles. Bij mij volg je dus de échte formats, waar ik de licenties voor behaalde.

 • Naast de energieke groepslessen bied ik ook online boxen aan, zodat je de positieve vibes gewoon in je eigen living kunt ervaren. Geen excuses meer om niet mee te doen, toch? 😉

 • Vanaf 2024 maak ik de unieke brug tussen bewegen en emo-eten, dit vanuit mijn expertise als voedingspsycholoog en ACT-coach. En dat niet alleen: ik ben ook ervaringsdeskundige. Toen ik in 5 maand tijd plots afscheid moest nemen van mijn vader, grootmoeder en trouwe viervoeter vond ik mijn houvast in suiker, heel veel suiker. Ik weet dus heel goed waar jij mee worstelt. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (klik effe hier) om als eerste op de hoogte te worden gebracht! 

Dussss... Bij mij moet je zijn...

 • als je je terug goed in je vel wil voelen (geen spannende broeken meer, geen buiten-adem-momenten op de trap, geen pijnlijke rugklachten meer, ...)
 • als je dat energiek duwke wel kunt gebruiken om te sporten en dat ook te blijven volhouden,
 • als je een moment van zaaaalige me-time zoekt en volledig wil ontstressen,
 • als je voelt dat je gezondheid écht wel een extra boost kan gebruiken, want je weet het al langer dat 't goed is om meer te bewegen, iedereen raadt het je aan, maar 't is zo moeilijk om die eerste stap te zetten,
 • als je 't beu bent om van dieet naar dieet te sjossen, die werken alleen op 't moment zelf en geen dieet die je volhoudt (want ze zijn strikt en op lange termijn niet vol te houden - en bovendien echt niet de oplossing), 
 • ...

Samen gaan we voor jouw gloednieuwe fitte hoofdstuk. Zo eentje waar je je (terug) keigoed in je vel voelt!

 • Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ontmoeten! 
 • Check hier hoe we je terug laten houden van sport!
 • Voor de begeleiding op vlak van emo-eten kan je je nu nog op de wachtlijst registreren (klik hier om je aan te melden), ik zet zeer binnenkort de deuren van mijn nieuwe praktijkruimte voor je open! Ik kan niet wachten om er samen met jou helemaal voor te gaan!

Tot snel!

Liefs, Sofie

PS Ik maakte een filmpje waarin ik mezelf even kort voorstel. Check 't hier