Over mij

Hey daar! Super leuk dat je mijn website bezoekt! Ik kan niet wachten om ervoor te zorgen dat jij je weer keigoed in je vel voelt. 

Ik stel mezelf graag voor in een paar catchy keywords:

Sofie - Yep, dat ben ik! Een enthousiaste sportfanaat uit het bruisende Brugge.

Sweat - We gaan samen zweten als nooit tevoren, want geloof me, dat is 't geheim voor dat gezonde en fitte lijf! ;)

Veel energie - Ik barst van de energie en ik kan niet wachten om jou daarmee aan te steken.

Passie voor sport & HR - Ik combineer mijn liefde voor sport met mijn achtergrond in HR om de ultieme sportervaring te creëren en ervoor te zorgen dat jij je terug goed in je vel voelt. Fysiek én mentaal.

Gedreven en gepassioneerd - Sinds februari 2018 zet ik mijn tanden in sportcoaching en ik ben er klaar voor om die energie aan je door te geven! 

Na meer dan 10 toffe jaren in HR en in eventmanagament, is één ding heel duidelijk: ik wil ervoor zorgen dat jij je terug keigoed in je vel voelt. Dat is mijn ultieme missie! Het maakt niet uit waar je nu staat, samen zullen we jouw doelen verpletteren en je laten stralen als nooit tevoren. Klinkt goed, toch? ;)

Naast plezante groepslessen bied ik ook online boxen aan. Yessss... Je kunt deelnemen aan mijn energieke workouts en de positieve vibes gewoon bij jou thuis ervaren. Geen excuses meer om niet mee te doen! ;) 

Dus... Kom meegenieten ontdek hoe leuk het ook écht kan zijn, dat sporten! Vooral als je dan de resultaten begint te voelen én zien! 

Ik kijk er naar uit om samen te zweten en jouw gloednieuwe hoofdstuk samen te beginnen!

Ik begeleid zowel de ervaren sporter als de starter in lessen Fatburning, Piloxing SSP, Bootcamp, Bodyshape, STRONG Nation en meer...

Voor bedrijven werk ik sportformules op maat uit.

Ik steek mijn ziel in sport, avontuurlijk reizen, mensen die mij dierbaar zijn en mijn lieve mopshond... 

Good vibes - op alle vlakken. En ik deel die het liefst...

​Sport is energy!

Nog niet overtuigd? Kom gerust eens af!