Pilates Flow by Piloxing op maandag om 19 uur in Sint-Michiels | 3 lessen | dec '23

Afbeeldingen van Pilates Flow by Piloxing op maandag om 19 uur in Sint-Michiels | 3 lessen | dec '23
*BODY & MIND* Immaculataschool, Sint-Michiels, 8 lessen. Lesdagen op maandag: December: 4, 11, 18 Niet op feestdagen en niet tijdens schoolvakanties.

60 minuten Pilates op heeeeerlijke beats met een unieke flow & helemaal volgens de principes van de befaamde master in Pilates: Joseph Hubertus Pilates. Vereerd om deze gloednieuwe trainingsmethode binnen Piloxing als één van de eerste te mogen geven. ;)

Wil je werken aan je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling?

Pilates Flow by Piloxing is een effectieve work-out die diverse spiergroepen tegelijk versterkt en rekt en dat met als doel: een evenwichtig en soepel lichaam krijgen. Het focust op lichaam √©n geest, dus het is niet alleen goed voor jouw sterke en lenige body maar het brengt ook rust in het koppeke. ;) 

Waarom Pilates Flow by Piloxing? Het heeft veel voordelen: een betere balans, co√∂rdinatie, kracht en lenigheid. En mentale rust. Een sterker lichaam dus √©n bye bye stress! 

Een heeeeeerlijke fusion tussen Pilates en Piloxing!

Voor ieder sportlevel. 

Meenemen: eigen matje.

PS Extra reeks Pilates Flow op donderdag om 18 uur! En op woensdag om 20.20 uur is er een fusion-les waarbij de Pilates Flow gecombineerd wordt met Piloxing SSP. Schrijf je best tijdig in! :)

‚ā¨ 30,00
*
*
*