VOLZET - Pilates Flow by Piloxing op maandag om 19 uur in Sint-Michiels (lentereeks) - NIEUW

Afbeeldingen van VOLZET - Pilates Flow by Piloxing op maandag om 19 uur in Sint-Michiels (lentereeks) - NIEUW
Deze reeks is volzet. Plekje op de wachtlijst is mogelijk via fitcoachsofie@outlook.be - ik duim dat je snel kunt aansluiten!
Immaculataschool, Sint-Michiels | 8 lessen | 17/04 t.e.m. 19/06 (niet op feestdagen).

Lesdagen: 17, 24 april – 8, 15, 22 mei – 5, 12, 19 juni.

Pilates in een energiek Piloxing-jasje! 60 minuten Pilates op heeeeerlijke beats met een unieke flow & helemaal volgens de principes van de befaamde master in Pilates: Joseph Hubertus Pilates. Vereerd om deze gloednieuwe trainingsmethode binnen Piloxing als één van de eerste te mogen geven. ;)

Wil je werken aan je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling?

Pilates Flow by Piloxing is een effectieve work-out die diverse spiergroepen tegelijk versterkt en rekt en dat met als doel: een evenwichtig en soepel lichaam krijgen. Het focust op lichaam én geest, dus het is niet alleen goed voor jouw sterke en lenige body maar het brengt ook rust in het koppeke. ;) 

Waarom Pilates Flow by Piloxing? Het heeft veel voordelen: een betere balans, coördinatie, kracht en lenigheid. En mentale rust. Een sterker lichaam dus én bye bye stress! 

Een heeeeeerlijke fusion tussen Pilates en Piloxing!

Voor ieder sportlevel. 

Meenemen: eigen matje.

PS Deze les wordt ook in een combi met de Piloxing SSP gegeven op woensdag. Check: Combi-les Pilates Flow - Piloxing SSP (fusion) op woensdag om 20.30 uur in Sint-Andries (lentereeks) - NIEUW | Fitcoach Sofie: sportlessen Brugge

€ 68,00
*
*
*