Promo - FIT-MIX op zondag 15/10 om 10 uur in Sint-Andries (Bodyshape) (enkel op vrijdag de 13e)

Afbeeldingen van Promo - FIT-MIX op zondag 15/10 om 10 uur in Sint-Andries (Bodyshape) (enkel op vrijdag de 13e)
*CONDITIE / STRENGTH / BODY & MIND* Manitobaschool, Sint-Andries. Losse Les - FIT-MIX op zondag 15/10 om 10 uur in Sint-Andries (Bodyshape) Op deze dag hebben wij voor jou een zalige... Bodyshape! (lesgever Sofie)
Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Geloven we niets van. Zeker niet met deze toffe korting! 
Enkel vandaag! 
 
Op zondagochtend heb ik iets nieuws voor je in petto! Maak kennis met onze spiksplinternieuwe FIT-MIX!

Elke week verrassen we je met een andere populaire sportles die je fit en gezond houdt. Van de energieke Piloxing SSP tot de vetverbrandende fatburner-abs, en van de spierversterkende Abs & Booty tot nog veel meer.

Verwen jezelf met een mix van de lesjes uit mijn aanbod. Iedere week krijg jij een andere plezante les! Jouw zondag wordt je favo dag! Da's zeker! ;)

Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, FIT-MIX is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerde en dynamische training. Je zult genieten van de toffe sfeer, de zaaaaalige beats en de leuke vibes van mijn groep. 

Geen weekendcalorie die zal blijven plakken! ;) See you soon bij FIT-MIX!

Meenemen: eigen matje.

Lesgevers: Sofie & Amy wisselen iedere week af. 

Kan je een zondag niet komen? Helemaal begrijpelijk tijdens de weekends! ;) Kom de gemiste les inhalen op een ander moment in de reeks, zo verlies je de beurt niet en proef je eens van een andere 'verwensessie'. ;)

€ 8,50
*
*
*