Promo - "Help, ik ben verdikt!" - Online box met Workouts & Food-Tips (onbeperkt beschikbaar) (enkel op vrijdag de 13e)

Afbeeldingen van Promo - "Help, ik ben verdikt!" - Online box met Workouts & Food-Tips (onbeperkt beschikbaar) (enkel op vrijdag de 13e)
Heb je ze ook? Die lastige vakantiekilo's? We zorgen er samen voor dat je je terug keigoed in je vel voelt! Haal je box 'Help, ik ben verdikt!' in huis en je krijgt 7 keiplezante workouts, ideaal als boost om er snel terug tegen te kunnen en je snel weer beter in je vel te voelen. Bonus: bundel met ferme hacks om die vakantiekilo's niet te laten plakken! Het pack blijft onbeperkt beschikbaar.

Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Geloven we niets van. Zeker niet met deze toffe korting! 
Enkel vandaag aan 13 procent korting!

Herken je dit:

 • Jij hebt een heeeeeerlijke vakantie gehad en extra genoten van die verrukkelijke tapas, lekkere ijsjes, aperitiefkes... op al die mooie, zomerse plekjes? #grootgelijk
 • Maar naast dat zomers genieten voel je je ook iets minder goed in je vel want die broek begint te spannen, die kleedjes zitten minder los, ...
 • Je wil 't liefst ook nog wat verder blijven genieten maar je voelt je ook vaak schuldig als je voor een vette hap kiest want... Je wil ook in je kleren blijven passen en je goed in je vel voelen.

Wel, goed nieuws! Ik ben er voor je!

Zoek jij:

 • Een duidelijk stappenplan met goeie hacks om je terug beter te voelen?
 • Dat extra energieshotje en porretje, dat klopke op je schouder...
 • Iemand die je écht begrijpt. :)
 • Een coach die je uitlegt wat belangrijk is. Diëten werkt niet, dat weet je natuurlijk al lang. Maar wat dan wel? 
 • Lange sportsessies alleen? Niets voor jou. Hoe korter, hoe beter. En liefst met veel resultaat!

Wellll...

Op veelvuldig verzoek maakte ik deze gloednieuwe bundel met:

 • Plezante korte workouts (die je dus met plezier doet, want ze zijn haalbaar & je houdt vol!) met veeeeeel resultaat! Iedere oefening wordt stap voor stap uitgelegd. Je plant ze in wanneer je je minder goed in je vel voelt. Wedden dat dat niet lang meer duurt? Zeker van zodra je resultaat begint te zien! PS 't zijn er 7 zaaaaalige! Onbeperkt beschikbaar!
 • Concrete hacks om je snel terug fit te voelen.
 • Tips voor als je wil gaan sneukelen. Euheu. Veelgevraagd!
 • Snack-Attack tips voor na 't sporten. Voor als je echt iets knapperigs tussen de tanden wil, maar benieuwd bent naar alternatieven voor die veel te goeie chips. :) 

Focus op beweging, voeding, en veel meer. Alles om je terug goed in je vel te voelen!

Klaar dus voor die ferme boost met mij én leuke hacks om die vakantiekilo's er meteen van te burnen? Ideaal als duwke om er meteen terug tegen te kunnen. Onbeperkt beschikbaar nadien!

Ge staat er niet alleen voor! 💪🌟 Geen ingewikkelde diëten of saaie workouts dus - jij geraakt op een plezante manier terug helemaal in shape! Met goeie hacks én mij aan je zijde!

Op naar een najaar vol goooooood vibes! Doe je mee met mij? Schrijf je nu in voor deze nieuwste box! 

#FeelGood #HealthyHappiness #GoodbyeVakantieKilos #FeelingGreatAgain 

€ 31,00