Promo - Pilates Flow by Piloxing op donderdag 19/10 om 18 uur in Sint-Michiels (enkel op vrijdag de 13e)

Afbeeldingen van Promo - Pilates Flow by Piloxing op donderdag 19/10 om 18 uur in Sint-Michiels (enkel op vrijdag de 13e)
*BODY & MIND* Immaculataschool, Sint-Michiels.

Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Geloven we niets van. Zeker niet met deze toffe korting! 
Enkel vandaag! 

Pilates in een energiek Piloxing-jasje! 60 minuten Pilates op heeeeerlijke beats met een unieke flow & helemaal volgens de principes van de befaamde master in Pilates: Joseph Hubertus Pilates. Vereerd om deze gloednieuwe trainingsmethode binnen Piloxing als één van de eerste te mogen geven. ;)

Wil je werken aan je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling?

Pilates Flow by Piloxing is een effectieve work-out die diverse spiergroepen tegelijk versterkt en rekt en dat met als doel: een evenwichtig en soepel lichaam krijgen. Het focust op lichaam √©n geest, dus het is niet alleen goed voor jouw sterke en lenige body maar het brengt ook rust in het koppeke. ;) 

Waarom Pilates Flow by Piloxing? Het heeft veel voordelen: een betere balans, co√∂rdinatie, kracht en lenigheid. En mentale rust. Een sterker lichaam dus √©n bye bye stress! 

Een heeeeeerlijke fusion tussen Pilates en Piloxing!

Voor ieder sportlevel. 

Meenemen: eigen matje.

PS Deze extra reeks is er op veelvuldig verzoek, naast de reeks op maandag om 19 uur, waarvoor er telkens een lange wachtlijst was. ;) En op woensdag om 20.20 uur is er een fusion-les waarbij de Pilates Flow gecombineerd wordt met Piloxing SSP. 

‚ā¨ 8,50
*
*
*