Shape it up - de fitste versie van jezelf, in topconditie!

Afbeeldingen van Shape it up - de fitste versie van jezelf, in topconditie!
We shapen jouw body in topvorm met 10 stevige, energieke workouts! Dat doen we FULL BODY! Ieder lichaamsdeel krijgt een extra boost en we gaan voor een stevige fatburn!

Lieve topper,

De zomer komt eraan en dat betekent... Tijd voor het strand!
Whoop whoop!

Maar ben jij nog niet helemaal summerproof? Geen zorgen, deze toffe online Back in Shape-box zal je daarbij helpen! Met 10 pittige full-body work-outs word jij binnen no-time back in shape en klaar om te stralen in je bikini of zwembroek. Iedere lichaamszone wordt fit gedrild, euh, getraind. ;)

En het toffe is, je kunt deze lessen gewoon thuis doen, in je meest comfy outfit! Of je neemt deze mee op reis, om daar fit te blijven! ;) Je hoort het dus: jij gaat lekker sporten wanneer het jou uitkomt en op de plaats naar jouw keuze.

Op het einde voel je je beter in je vel. Daar steek ik mijn hand voor in 't vuur! Full body. Afvallen. Shapen. En conditietraining. Buik, billen, armen, core, … We trainen het allemaal. Oh ja, en we doen het samen op party beats! Ik werkte verschillende thema work-outs voor je uit. Reken dus maar dat jij zult doorbijten tot het einde. Hand in het vuur. En dat fitte zomerlijf komt gewoon mee met die box. Hell yeah! 😉

Deze box is onbeperkt online beschikbaar.

Focus op afvallen, shapen en afslanken (spieren). 

Deze box maakte ik vlak voor ik naar Everest trok. Ik kreeg in de tussentijd zoveel vraag om deze ook online te zetten. Hier is dus jouw kans om hem ook in huis te halen! Het zijn 10 keiplezante workouts die garant staan voor veeeeel power, energie, fatburn en fun!

Ik wens je heel veel plezier en vooral een (zomerse) killer body die er terug helemaal tegen kan! ;)  

Liefs, 

Sofie

aka de beul ;)

Belangrijk: Alle workouts zijn onbeperkt beschikbaar.
Je volgt ze op eigen tempo, zonder bijkomende abonnementskosten. 

€ 49,00
*
*
*