Sportlessen Feb-Maart 2024

Hey! Wat leuk dat je hier even komt kijken! 😍

Jij wil je terug fit, gezond en goed in je vel voelen? Enne, je doet dat 't liefst in een enthousiaste, warme groep met een lieve coach die er alles aan zal doen om jou een heel welkom gevoel te geven en je van beweging zal laten houden? Of toch haar uiterste best daarvoor zal doen? 🤩

Lees dan zeker even verder!

Jij bent op zoek naar:

 1. Een toffe, energieke sportsessie met focus op fatburn én bodyshape, waar we er de calorieën van burnen en je buik, billen en armen stevig soigneren? 
  • Check ons aanbod 'CONDITIE (CARDIO-CALORIEBURN)'.
  • Deze lessen zijn bedoeld om je uithoudingsvermogen te vergroten, calorieën te verbranden en je hart- en longfunctie te verbeteren.
  • Verwacht plezante, energieke workouts die je hartslag omhoog jagen en je flink laten zweten! We verwennen ook full body alle spiertjes (met focus op buik, rug, armen, billen)! 💦
  • 🚀 May I present: Strong Nation, Fatburner-Abs, 90s Fatburner, Fit-HIIT/Fatburner, Piloxing SSP, Fit-Mix, HIIT-Circl Mobility! Helemaaaaaal jouw ding! 

 2. Je wil 't liefst een strakker lichaam. Al dat zweten spreekt je iets minder aan, jij wil vooral een lichaam dat helemaal in shape is en dat betekent dus: we gaan jouw buikspieren, billen en armen stevig verwennen met spierversterkende oefeningen. 😊
  • Check ons aanbod 'STRAK & IN SHAPE'.
  • Jij wil dus graag een strakker lichaam en je wil werken aan het opbouwen van kracht en spiermassa. Wel, dan zijn deze lessen helemaaaaaaal voor jou!
  • 🙌 Jouw match made in heaven: Abs & Booty, Bodyshape, Shape-BBB, Pilates Flow

 3. Of euhhh... Je snakt naar een uurtje heeeeeerlijke me-time en een fijne shaping in de vorm van een zaaaalige Pilates Flow? Meer dan welkom! 😍
  • Check ons aanbod 'BODY & MIND'.
  • Mmmm - jij zoekt een les die iets rustiger is en die focust op shaping én een heeeeeerlijk moment van ontspanning, zen, rust...
  • Een verwennerij voor body en mind dus! Hier draait het om het vinden van balans tussen lichaam en geest, waarbij je werkt aan flexibiliteit, stabiliteit en innerlijke rust.
  • 🧘‍♂️ Rol je matje uit en kom naar deze les: Pilates Flow! Dit is het uurtje me-time waar jij naar snakt en die je zooooo'n deugd zal doen! 🌸 Het deel 'Circl Mobility' in de HIIT-Circl Mobility past ook in dit rijtje thuis.

Mogelijk helpt dit filmpje je ook verder bij 't kiezen! 😃

Je ziet, jouw favoriete les zit hier zeker tussen! Het is belangrijk dat je er eentje uitkiest waar je je helemaal goed bij voelt! Zo hou je vol, kom je graag naar onze lessen (daar doen we echt alles voor, we zijn er voor je!) en ... merk je snel hele mooie resultaten! We kijken uit naar jouw komst!

Heb je nog een vraag voor mij? Laat 't me zeker even weten via info@fitcoachsofie.be! 

Fit, gezond en goed in je vel! Daar gaan we voor! Schrijf je nu in! 

Belangrijk!
Zijn de reeksen reeds gestart? Later starten kan, indien niet volzet. :)
Stuur mij in dat geval een mailtje via info@fitcoachsofie.be.  Indien volzet neem ik je onmiddellijk mee op de wachtlijst. Jij krijgt dan voorrang wanneer er een plekje vrijkomt! :)