Sportlessen Dec '23

Wat leuk dat je hier even komt kijken! :)

In mijn groepslessen vind je een gevarieerd aanbod aan toffe lessen die je helpen om in topvorm te komen én te blijven, zodat je je weer helemaal goed in je vel voelt! Dat is echt mijn missie!

Ik help je graag de les kiezen die 't best bij jou en je sportieve doelstelling past! ;)

Mogelijk helpt dit filmpje je alvast bij het kiezen! ;) 

1/ Conditie (Cardio-Calorieburn)

Hier draait alles om het verbeteren van je algehele cardiovasculaire fitheid. Geen zorgen als dat technisch klinkt, ik leg het graag uit! ;) Deze lessen zijn bedoeld om je uithoudingsvermogen te vergroten, calorieën te verbranden en je hart- en longfunctie te verbeteren. Verwacht dynamische en energieke workouts die je hartslag omhoog jagen en je flink laten zweten! Denk aan een stevige calorieverbranding! ;)

2/ Strak & In Shape

Als je liever werkt aan het opbouwen van kracht en spiermassa en als je dus liever een iets strakker lichaam wil hebben, dan zijn deze lessen iets voor jou. Hier gaan we specifieke spiergroepen versterken en je totale kracht vergroten. Je zult verschillende oefeningen en technieken ontdekken om je spieren sterker te maken en je lichaam weer in vorm te krijgen. ;)

3/ Combi 

Deze lessen combineren het beste van beide werelden en helpen je zowel je uithoudingsvermogen als je kracht te verbeteren. Geniet van een gevarieerde training waarbij je zowel cardio- als krachtoefeningen zult doen.

4/ Body & Mind

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen en mindful workout, bied ik lessen aan in de categorie 'body en mind'. Hier draait het om het vinden van balans tussen lichaam en geest, waarbij je werkt aan flexibiliteit, stabiliteit en innerlijke rust.

Kies de categorie die het beste aansluit bij jouw doelen en interesses en ontdek de vele voordelen van mijn groepslessen. Ik kijk er in ieder geval naar uit om je te laten genieten van elke les! ;)

Laat me zeker ook even weten welke vragen je nog hebt via info@fitcoachsofie.be!