Volzet - Strong Nation op woensdag om 19 uur in Sint-Michiels | 7 lessen | nov-dec '23

Afbeeldingen van Volzet - Strong Nation op woensdag om 19 uur in Sint-Michiels | 7 lessen | nov-dec '23
De reeks is reeds gestart. Later starten kan steeds (indien niet volzet). Stuur mij in dat geval een mail via info@fitcoachsofie.be en de gemiste lessen worden verrekend. *CONDITIE / STRENGTH * Immaculataschool, Sint-Michiels November: 8, 15, 22, 29 December: 6, 13, 20 Niet op feestdagen en niet tijdens schoolvakanties
Maak je klaar voor Strong Nation - dé workout die je een stevige fatburn zal bezorgen en je lichaam doet trillen van energie! ;)

Strong Nation is geen gewone workout, het is een explosieve combinatie van cardio & kracht. Laat je meeslepen door de opzwepende beats. Ik begeleid je graag terwijl je er alle stress uit smijt en jezelf tot het uiterste pusht. 

Samen gaan we hiervoor: een ferme boost voor je conditie, een stevige fatburn en een verwennerij voor je spieren. ;) Deze high-intensity intervaltraining is ontworpen om je hele lichaam te laten genieten en je in topvorm te brengen. 

Het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of net begint, Strong Nation is voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en plezierige workout.

Jouw buikspieren zullen je dankbaar zijn, maar ook je billen en armen krijgen een stevige boost.

Zonder twijfel de les waar je het snelst resultaten opmerkt! De energieke beats krijg je er zo bij! 😉

Voor de sporter die graag snel resultaat wil zien.

Meenemen: eigen matje.

€ 70,00
*
*
*