Strong Nation op woensdag om 19 uur in Sint-Michiels (sept-okt '24)

Afbeeldingen van Strong Nation op woensdag om 19 uur in Sint-Michiels (sept-okt '24)
*CONDITIE / STRENGTH * Immaculataschool, Sint-Michiels. Les op woensdag, om 19 uur. Sept: 4, 11, 18, 25 Okt: 2, 9, 16, 23 Lesgever: Sofie

Strong Nation, dat is... 💪

Méér dan een workout; het is een toffe combinatie van cardio en kracht, met opzwepende beats die je heel veel energie geven! Ik geef deze les niet alleen met hart en ziel 😊, maar ook met een licentie die ik in Amerika (Orlando) behaalde door training te volgen bij de Master Strong Nation haarzelve, Ai Lee Syarief.

Reken dus op een zotzalig lesje bestaande uit 45 min. fatburn (intervaltraining) en 15 min. core & booty op de mat.

Check deze fijne voordelen: 

  • Intensieve Vetverbranding: Verbrand calorieën en smelt vetjes weg met high-intensity intervaltraining (HIIT).
  • Verbeterde Conditie: Verhoog je uithoudingsvermogen en geniet van de positieve effecten voor je hart én hele body!
  • Spierversterking: Versterk en definieer je spieren, inclusief buikspieren, billen en armen, voor een strakker en sterker lichaam.
  • Stressvermindering: Bye stress, hello endorfines!
  • Hele plezante groep: Geniet van de energieke beats en de toffe sfeer in onze groepen, wat je motiveert om te blijven komen.
  • Voor wie graag snel resultaat wil zien. Yup, want dat krijg je, dankzij de effectieve combinatie van cardio en krachttraining.
  • Geschikt voor Iedereen: Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, Strong Nation is toegankelijk voor iedereen die met veel goesting naar deze les komt. Je maakt de les zo leuk als je zelf wil, want deze wordt in diverse levels gedemonstreerd. Niemand die met je lacht als je eens een iets rustigere variant kiest. Integendeel, we hebben hele fijne en warme groepen! 

Lesgever: Sofie

PS Er is ook een les op maandag om 20.30 uur in de Manitobaschool in Sint-Andries.

Best tijdig inschrijven. ;) 

€ 84,00
*
*
*